5. února 2017 - Pololetní prázdniny a nové rubriky na blogu.

Zdravím, moji milí čtenáři!☺

Jak jste si užili víkend? Já jsem měla víkend dokonce prodloužený! V pátek jsme měli pololetní prázdniny, takže jsem se rozhodla, že nebudu sedět doma na zadku a využiji volného dne k výletu a k nákupům. Byl jsem domluvená se dvěma kamarádkami a s jedním kamarádem, takže den jsem měla mít opravdu nabitý. A tak jsem vyrazila směr Praha.

První zádrhel nastal hned na úvod. Z bytu jsem po hektickém ránu odcházela v 10:20, autobus mi jel v 10:28. No, zaplať pán bůh, že na zastávce bylo hodně lidí. Naštěstí jsem ho stihla. Cestou jsem si četla Bajky barda Beedleho, takže nic zvláštního. Po příjezdu do Prahy jsem sedla na metro a jela jsem na Národní třídu za Ivet (Sladké dobroty od Ivety), se kterou jsem se neviděla snad dobrých (skoro) 10 let. Ufff, to je hrozné, jak ten čas letí. Společně jsme si došly do Subway, daly jsme si půlku bagety a lehce jsme pokecaly. Ivet se pak musela vrátit do práce, takže mi ukázala, kde najdu "Hlavu Franze Kafky", a pádila. Já jsem se chvilku kochala, ale bylo ošklivé počasí, tak jsem to brzy vzdala a vyrazila jsem na metro, kterým jsem se přesunula na Anděl. Měla jsem tam sraz s Kuli, mojí těhotnou kamarádkou. Čekala jsem na ni v přízemí nákupního centra, poslouchala jsem hudbu a četla jsem si, když ke mně přišly dvě dívky - jedna z nich byla moje bývalá žačka a druhá moje současná žačka. ☺ Jak je ten svět malý. Chvilku jsme si povídaly, ale pak už dorazila Kuli. S Kuli jsme vyrazily do Blázince na jídlo. Původně jsem si nechtěla dávat oběd, protože jsem měla asi před 2 hodinami tu bagetu, ale nakonec jsem neodolala. Jídlo jsem ani všechno nesnědla. Potom jsme s Kuli brouzdaly po obchodech. Koupila jsem si takové zateplené šaty v Terranově a černou košili v NewYorkeru. Od 16:00 jsme měli jít s Vojtou do kina na Všechno nebo nic. Kuli se rozhodla, že půjde na Fantastická zvířata a kde je najít. My s Vojtou jsme na "Zvířatech" už byli, takže jsem se s Kuli rozloučila a čekala na Vojtu. Vojta přišel ve velmi rozverné náladě, takže jsem se opravdu nenudila. :D Film jsme si užili. Po filmu se mnou musel Vojta ještě absolvovat nákupy oblečení. Koupila jsem si ještě troje džíny. A podařilo se mi v C&A potkat pana skladatele Ondřeje Soukupa. Samozřejmě jsem se s ním chtěla vyfotit, ale bylo mi trapné ho oslovit. :D Jsem tele. Pak se už nic zvláštního nedělo. Jeli jsme domů. V autobuse jsme se domluvili, že si příští víkend dáme maraton Pána prstenů. Tak jsem na nás zvědavá. Řekla bych, že tak po prvním dílu usnu. :D Vojta mi však sliboval, že mě bude budit. Ať se opováží a kopnu ho asi do hlavy. :D No, uvidíme za týden.

V sobotu jsem se probudila a nějak mi nebylo úplně dobře. Přesto jsem odpoledne absolvovala volejbalový zápas našich Kocourů a pak ještě večeři a pokec a kolegyní. Dneska ráno jsem se probudila a jako nic moc, vážení. Něco mi pravděpodobně sedlo na průdušky, takže jsem si uvařila čaj a naprosto odporný odvar z tymiánu. Snad to pomůže.

Jinak jsem se rozhodla, že na blog přidám nové rubriky. ☺ Inspiroval mě k tomu zhlédnutý film. Budu sem přidávat recenze nejen na knihy, ale také na zhlédnuté filmy. Další z plánovaných rubrik je takové kosmetické okénko, ve kterém vám ukážu, jaké produkty pravidelně používám a jaké produkty jsem vyzkoušela.

Koukám, že jsem se nějak moc rozepsala. Snad jste se neunudili k smrti. Pokud jste dočetli až sem, získáváte jedno malé bezvýznamné plus. :D

Užijte si zbytek víkendu. ♥ Já si ho užívám v posteli s knihou a čajem.

Andy

Andy's diary

1 komentář:

  1. Jedno malé bezvýznamné plus. Ach... Odkud to já znám? :D Jinak moc hezký článek. Krásně se mi četl. Koukám, že jsi měla nabidý víkend! Tak doufám, že ti nic není. :(

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥