Filmová recenze - Logan: Wolverine

Název: Logan: Wolverine

Originální název: Logan

Režie: James Mangold

Žánr: Akční sci-fi

Rok vydání: 2017

Délka: 137 minut


O ČEM FILM JE: Film vypráví o Wolverinovi, který se ukrývá s Charlesem Xavierem (Profesorem X) ve staré opuštěné továrně na americko-mexické hranici. Wolverin ztrácí schopnost uzdravování, Profesor X je vážně nemocný, ztrácí paměť a dostává záchvaty, které dokáží paralizovat, dokonce i zabít lidi v okolí. Jednoho dne se na Wolverina obrátí Gabriela, která po něm chce, aby odvezl dívku Lauru do tzv. Edenu (útočiště pro mutanty). Laura je až překvapivě podobná Wolverinovi. Po krku jim však jde vytrvalý nepřítel, který se chce malé Laury zmocnit.

MŮJ NÁZOR: Na film jsem šla bez jakýchkoliv očekávání. Ještě že tak. Filmové zpracování (jako triky apod.) bylo na vysoké úrovni, to nepopírám. Co mě však vůbec nezaujalo, byl děj. Dějová linka teda naprosto zklamala. V podstatě film neměl děj skoro žádný, buď se cestovalo, nebo se Wolverin a Laura oháněli svými adamantiovými drápy a ničili protivníky. Mám akční filmy celkem ráda, ale Logan je podle mě jedno velké zklamání. Jako další mínus bych uvedla to, že jsem očekávala další scénu po závěrečných titulcích, ta však jako na potvoru nepřišla. :D Na Marvelovku celkem slabota.

HODNOCENÍ: 50 %

TRAILER:

Andy's diary

3 komentáře:

  1. Teda, hodnocení mě docela překvapilo, sama jsem sice film neviděla, ale dost jsem o něm četla na twitteru a tak, kde si to ostatní pochvalovali a prý i sem tam slzička ukápla. :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc se mi to nelíbilo. :( Nechávala jsem to schválně od včerejška "uležet", ale fakt nic moc. Znovu bych na to nešla.

      Vymazat
  2. S kamarádkou jsme na film chtěly jít, i když by mě tam musela táhnout za vlasy, aby mě na ten film dostala. :D Byla jsem ráda, že jsme nakonec nešly a já neutrácela peníze za něco, co mě nebaví a jak jsem si přečetla z tvého článku tak jsem opravdu o nic nepřišla! :D
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥