Filmová recenze - Šéfka

Název: Šéfka

Originální název: The Boss

Režie: Ben Falcone

Žánr: Komedie

Rok vydání: 2016

Délka: 99 minut


O ČEM FILM JE: Michelle Darnell je žena, která neměla šťastné dětství, vyrůstala v dětském domově, do kterého ji neustále každá rodina vracela. Kdo by byl řekl, že z ní vyroste úspěšná žena? Michelle je obchodní magnátka, které však jednoho dne zatopí její "protivník" natolik, že se žena ocitá ve vězení. Po propuštění z vězení Michelle nemá kam jít. Ocitá se tak u své bývalé asistentky Claire a její dcery Rachel. Michelle se snaží s pomocí Claire vybudovat nový úspěšný podnik. Určitě se mrkněte, jestli se jí to podaří.

MŮJ NÁZOR: Ani nevím, kde jsem se o tomto filmu dozvěděla, proč jsem tento film toužila zhlédnout. Vůbec však nelituji, že jsem se na něj podívala. Film je taková příjemná oddychová komedie. Michelle je pěkně ostrá ženská, která se s ničím a s nikým nepáře. Ve filmu narazíte na vtipné momenty i hlášky a navíc dojde k ženské šarvátce. Pokud jste film ještě neviděli a nejste zrovna náročným divákem, určitě se na tuto oddychovku mrkněte.

HODNOCENÍ: 70 %

TRAILER:

Andy's diary

4 komentáře:

  1. Film jsem neviděla a ani jsem o něm neslyšela, ale jestli je to taková ta oddychová komedie, tak díky za super tip až se na takovou budu chtít podívat a nebudu vědět, kterou vybrat :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  2. O tomto filmu jsem vůbec neslyšela, ale podle ukázky to vypadá suprově! :D Díky za tip!!!! :D :) ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥