Knižní přírůstky #1

Ahoj! ☺

Vítám vás u prvního článku mých "knižních přírůstků". Jelikož jsem si právě objednala další knihy, rozhodně nebude tento článek poslední. :D

Tak jdeme na to...

O víkendu jsem byla konečně u kamarádek v Plzni. Jelikož jsme se strašně dlouho neviděly, dostala jsem od mé báječné kamarádky Luc dárky nejen k Vánocům, ale i k narozeninám. Vůbec nevadí, že mám narozeniny v červnu! :D Jelikož moje skvělá kamarádka pracuje v knihkupectví, tak dárky jsou naprosto jasné... A co jsem od ní dostala?


1. OMALOVÁNKY HARRYHO POTTERA - KOUZELNÁ MÍSTA A POSTAVY
Ano! Mnozí ví, že jsem takový "Potterhead". A tyto omalovánky? Ježíši... Tak to prostě chceš! Jsou strašně krásné. Pokud jsem správně počítala, obsahují tyto omalovánky celkem 57 různých obrázků. Některé jsou jen na jedné stránce, jiné na celé dvojstránce. Z těchto omalovánek jsem opravdu naprosto nadšená. Najdete v nich různé obrázky ze zázemí Bradavic, z famfrpálového hřiště, ale také z Příčné ulice. Z postav zde narazíte např. na Harryho Pottera, Albuse Brumbála, Weasleyovi, Dursleyovi, Dolores Umbridgeovou. Vzadu jsou dokonce barevné fotografie, aby každý věděl, jaké barvy na omalovánky použít. :)






2. SARAH J. MAASOVÁ - SKLENĚNÝ TRŮN, PŮLNOČNÍ KORUNA
Po těchto dvou knihách jsem vážně toužila. Nebo spíš jsem chtěla první díl, abych si případně mohla koupit další. Luc mě obdarovala hned dvěma díly. Jsem na tuto knižní sérii velmi zvědavá. Trošku mě mrzí, že se jedná o paperbacky, ale asi to přežiji. :)



Další knihy jsem si koupila sama při návštěvě Levných knih v nákupním centru Plaza. :) Levné knihy mám ráda a tentokrát jsem narazila na tři zajímavé kousky. Celkem jsem za knihy zaplatila 157,- Kč.

3. ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY - MALÝ PRINC - 59,- Kč
Tato kniha je prostě moje srdcovka. Miluji Malého prince. Spousta lidí tvrdí, že je to kniha pro děti, já si to však nemyslím. Kdo četl, jistě chápe mé nadšení, kdo nečetl, nechť tak učiní bez prodlení. :D V knize jsou navíc ilustrace Antoina de Saint-Exupéry. Navíc v Levných knihách stojí Malý princ 59,- Kč, což je naprosto směšná cena.



4. FRANCIS SCOTT FITZGERALD - PŘÍBĚHY PATA HOBBYHO - 29,- Kč
Od Francise Scotta Fitzgeralda mám už ve své sbírce Velkého Gatsbyho, a proto jsem musela mít i tuto knihu, když jsem ji v knihkupectví viděla. A za 29,- Kč? Jako prosím?



5. JAN NERUDA - HŘBITOVNÍ KVÍTÍ, PÍSNĚ KOSMICKÉ, PROSTÉ MOTIVY - 69,- Kč
Od Nerudy mám strašně ráda Povídky malostranské a Balady a romance. Navíc jsem jeho Hřbitovní kvítí kdysi četla na vysoké škole a hodně se mi tato sbírka líbila. Mít tři sbírky od Nerudy v jedné knize? To chceš!



Doporučíte mi další knihy za babku? :)

Andy's diary

5 komentářů:

  1. Naprosto skvělé kousky! :) Ať se krásně čtou! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Malý Princ je klasika, která nemůže doma chybět. Já mám ještě první vydání, které si předáváme v rodině a je to nádher i když už trochu ošmataná :))

    OdpovědětVymazat
  3. Omalovanky Harryho vypadaji skvele *.* a jinak snad se ti budou vsechny knihy libit:))

    OdpovědětVymazat
  4. Ty omalovánky musejí být super! :D Nejvíce mě zaujala ta sbírka od Jana Nerudy. Klasika.
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Malého Prince miluji a ta za 59 Kč .. to je super :)

    Travel with Marky || Život v Americe

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥