Filmová recenze - Kráska a zvíře

Název: Kráska a zvíře

Originální název: Beauty and the Beast

Režie: Bill Condon

Žánr: Romantický muzikál / Pohádka

Rok vydání: 2017

Délka: 130 minut

V hlavních rolích: Emma WatsonDan StevensLuke EvansJosh GadKevin Kline

O ČEM FILM JE: Kdo by neznal klasickou pohádku Walta Disneyho. Film vypráví příběh francouzského prince, který je však sobecký a pyšný a myslí pouze na sebe. Prince potrestá čarodějnice tak, že ho promění ve zvíře. Může si zachránit život tím, že se do něj pravou láskou zamiluje nějaká dívka. Má na to však omezený čas - než opadne poslední okvětní lístek kouzelné růže. Ve vesnici žije se svým otcem Mauricem, vynálezcem, dívka jménem Belle. Belle je trošku snílek a sní o tom, že se jednou dostane za hranice vesnice. Na krásku si však myslí nafrněný Gaston. Jednoho dne se Maurice vypraví na obchodní cestu, ale cestou narazí na zámek zvířete. Zvíře ho uvězní a na pomoc mu musí přijet Belle.

MŮJ NÁZOR: Na tento film jsem opravdu netrpělivě čekala. Když jsem zjistila, že hlavní roli krásky má hrát moje oblíbená herečka Emma Watson, byla jsem nadšená. Trailer vypadal opravdu fantasticky, ale byl pekelně krátký! :D "Chci víc, chci víc!" říkala jsem si v duchu. Film přišel do kin, a tak jsem se konečně dočkala. Jako můžu vám říct, že tohle byla naprostá pecka! Skvělé obsazení, parádní animace, skvělá hudba z původního filmu Walta Disneyho z roku 1991. To prostě chceš! Dvě hodiny utekly jako nic, dokonce mi i slza ukápla. Jsem nadšená a přemýšlím, že na to půjdu ještě jednou!

HODNOCENÍ: 100 %

TRAILER:

Andy's diary

8 komentářů:

  1. Drahá polovička mě pořád tahá na to do kina :D Emmu mám ráda z HP, ale jinak žádný jiný film se mi opravdu nelíbil :/ A to jsem jich pár viděla. Dám ji asi šanci zde :)

    OdpovědětVymazat
  2. Film se mi hrozně líbil. Až teda na proměnu prince, víc se mi líbil jako zvíře :D Emmu Watson mám strašně ráda.

    Travel with Marky || Život v Americe

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ja to chcem velmi vidiet, mam rada taketo filmy :))
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám moc ráda filmové pohádky, raději nějaké akční filmy, ale Zvíře a kráska mě prostě strašně láká! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Emmu mám strašně ráda a plánuju si na ten film brzy zajít =))) snad ho ještě budou dávat


    xoxo-ronnie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem na tom byla v kině a naprostá pecka! Já jsem pohádkový člověk a miluju Disneyovky, takže tohle byla fakt bomba!!! <3 Brečela jsem jako želva! :D <3

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem na to byla hodně zvědavá. O Emě se mluvilo už hodně dlouho v souvislosti s touhle rolí protože když se proslechlo že bude zpívat byl to velký boom a očekávání. Podle mě to zvládla bravurně ale nemůžu soudit nezaujatě protože emma je prostě Hermiona a budují milovat i kdyby hrála starou plešatou důchodkyni která jenom sedí a kouká z okna tak by to pro mě byla nejlepší postava z celýho filmu 😀😀 Ale OK jinak spokojenost klasická Disneyovka romantika zpívání krásný kostýmy exteriéry super spokojenost

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem ostuda, ale ani na tenhle super film jsem se do kina nedokopala. Hrozně jsem se na něj těšila, tak doufám, že brzo uvidím kdekoliv jinde a možná, že to ještě někde promítají. Ale film super a i tvá recenze :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥