Filmová recenze - Jumanji: Vítejte v džungli!

Název: Jumanji: Vítejte v džungli!

Originální název: Jumanji: Welcome to the jungle

Režie: Jake Kasdan

Žánr: Dobrodružná komedie

Rok vydání: 2017

Délka: 119 minut


O ČEM FILM JE: Jistě znáte starý film Jumanji s Robinem Williamsem. Téma filmu zůstává stejné - hra. Na začátku se do hry Jumanji dostává jeden chlapec. Po 20 (nebo kolika) letech čtveřice školáků objeví při školním trestu jeho starou herní konzoli se hrou. Jeden z nich všechny přemluví, aby si zkusili hru zahrát. Ta je ale vtáhne a oni se ocitnou v džungli, v níž se hra odehrává. Navíc se stanou postavami, které si pro hraní hry zvolili - z hubeného počítačového hráče Spencera se stává silný a odvážný dobrodruh, z Chládi se stává o půl metru menší génius, který vybouchne, když pozře buchtu, ze všemi oblíbené Bethany se stane dokonce muž, zavalitý profesor ve středním věku, zamlklá samotářka Martha se zase stává drsnou holkou ovládající bojové tance. Všichni na začátku mají 3 životy v podobě tetování na předloktí. Aby se mohli vrátit do skutečného světa, musí společně absolvovat nebezpečné dobrodružství, jinak ve hře uvíznou navěky.

MŮJ NÁZOR: Popravdě jsem na tento film ani jít nechtěla. Vůbec mě nelákal. Ale kamarádky mě nakonec přesvědčily a já můžu říct, že jsem opravdu ráda, že jsem do kina šla. Užila jsem si skoro 2 hodiny neuvěřitelné 3D podívané. Herecké obsazení bylo naprosto boží, výkony jakbysmet. Nejvíc si svou roli dle mého užíval Jack Black, který vlastně představoval puberťačku Bethany, neskutečný a hlavně brutálně zábavný výkon. Musím říct, že všechno ve filmu mě od začátku do konce naprosto báječně bavilo. Animace byla neuvěřitelně propracovaná, hudba ke všemu naprosto ladila a dokonce i pobavila. Tenhle film byl naprosto nejlepším zakončením roku 2017. Celý kinosál byl mrtvý smíchy. Doporučuji všem, kteří se potřebují pobavit, a garantuji, že budete brečet smíchy.

HODNOCENÍ: 100 %

TRAILER:

Andy's diary

4 komentáře:

  1. Moc se na shlédnutí těším!! S přítelem máme na něj zálust tak doufám, že se brzy dočkám :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Nevypadá to vůbec špatně :) ale co jsem zase já slyšela od známých, tak říkali, že je to nic moc. Určitě věc názoru :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tenhle film mám rozhodně v plánu vyrazit do kina:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Na filmu jsem také byla a byl naprosto boží!

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥