Andy na tripu - Velká Británie - 4. díl

Ahoj! :)

Po dlouhé době jsem se rozhodla zase napsat část deníku z Velké Británie. Tak se pohodlně usaďte a začněte číst. V minulém díle jsme byli v Madame Tussauds a nakonec jsme se ubytovali v rodinách. A co další den? Pojďme na to!

3. DEN - SEVEN SISTERS, BRIGHTON

Po probuzení a po snídani, která zahrnovala toasty a marmošku a čaj s mlékem, nás naše "hostmum" odvezla na "meeting point", kde jsme nastoupili do autobusu, kterým jsme se vydali směr Seven Sisters. Seven Sisters jsou křídové útesy u moře. Cestou jsme projížděli okolo nádherných historických staveb, stavby jsou naprosto jiného ražení než u nás v České republice, anglické stavby mě prostě naprosto uchvátily. Po příjezdu jsme se vydali směrem k majáku Belle Tout. Všude strašně foukalo, takže štěstí měl ten, kdo se teple oblékl. :) Poté jsme se šli podívat na pláž, kde jsme s dětmi hledali různé mušle, kameny a zajímavosti.












Ze Seven Sisters jsme se vydali do Brightonu. Nejdřív jsme navštívili dětské casino na Brighton Pier. :) Že bych z toho byla nějak odvařená, to se říct nedá. Ale jedno pozitivum jsem na této návštěvě přeci jen našla - po x letech jsem viděla svého kamaráda z dětství Tomáše, který shodou okolností v Brightonu žije. :) Byla jsem opravdu ráda, že takovou štreku od domova vidím někoho, kdo mi byl kdysi strašně moc blízký. Takové super setkání. Děti jsme nakonec pomalu z casina nemohli vykopat. :D Nechtělo se jim pryč. Nalákali jsme je jen na to, že se půjde do Primarku. :) A tak jsme vyrazili do centra. V centru jsme navštívili Poundland, kde mají většinu věcí za jednu libru, což je prostě boží. Poté jsme se vydali do Primarku, kde jsem nakoupila nějaké hadříky pro sebe, sestru, taťku i pro kamarádčina malého Tobíčka. :) Po nákupech jsme se vydali zpět k domovu. :)



Prožili jsme další plodný den a nezbývalo nám nic jiného než se těšit na ten další. A co mělo přijít? Návštěva unikátu Stonehenge a městečka Winchester. Ale tam se podíváme zase příště. :)

--- pokračování příště ---

Mějte se fajn! :)

Andy

Andy's diary

1 komentář:

  1. Tak to je teda dobrá náhoda s kamarádem :) Něco podobného se mi také stano, ale bylo to teda u nás v ČR :D před 3 roky v Českém ráji jsem tam náhodně potkala spolusedící :) Primark Ti závidím, také bych se tam ráda jela podívat no a hlavně nakoupit :D jen ho mám všude daleko :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥