Happy B-day to me! aneb "20 věcí, které vám dojdou, když je vám 30..."

Zdravím vás! 👋😍

Tak je to tady! Právě si připadám jako Bridget Jonesová na začátku třetího dílu... Stará, bezdětná a navíc sama. 😂 I když... Ona vlastně byla o dost starší než já. Oproti ní jsem ještě mladice. 😎 Každý mi říká, že třicítkou život začíná, tak jsem strašně zvědavá, co mi ta trojka na začátku přinese. Když je totiž člověku 30, zjistí, že život utváří dost kruté pravdy. Co tím myslím? Jistě to znáte všichni... 👍

  1. Vaše facebooková zeď není přeplněná alkoholovými excesy vašich kamarádů, nýbrž jejich dětmi a svatebními fotografiemi.
  2. Když si pročítáte vaše staré statusy na Facebooku, které jste psali před pár lety, klepete si na čelo a říkáte si, že jste ale byli pěkní kreténi.
  3. Následně však zjišťujete, že vám to bohužel zůstalo.
  4. Vaše lednička není prázdná a poslední týden před výplatou nemusíte žrát suché rohlíky.
  5. Čínská polévka a párek jsou pro vás sprostá slova.
  6. Kolikrát je lepší strávit páteční večer doma pod dekou s dobrou knihou nebo filmem.
  7. Kocovina po pořádné party může trvat klidně dva dny.
  8. To, že jste vždycky tvrdili, že nikdy nebudete jako vaše matka, se nějak minulo účinkem. Nehledě na to, že vypadáte úplně stejně jako ona před 20 lety. Možná až na ten účes. Jo a taky jste obéznější.
  9. Vaši příbuzní se vás při každé příležitosti ptají, kdy se budete vdávat. Zejtra, né asi!
  10. Vaši rodiče začínají mít poznámky k tomu, jak vám to sluší s miminem vašich přátel.
  11. Největší radost máte, když dostanete vysavač.
  12. A taky když se ráno probudíte a nic vás nebolí.
  13. Vlasy si musíte barvit čím dál častěji, protože začínáte mít šediny.
  14. To, že už nejste asi tak 15 let v pubertě, neznamená, že se vám uprostřed čela nemůže vytvořit pořádný vetřelec, který se vám následně rozleze nejlépe po celém xichtě.
  15. Sport není žádné sprosté slovo, ale super šance ke zrelaxování po náročném dni v práci.
  16. Usnout ve tři odpoledne pro vás není rozhodně žádný problém.
  17. Vaší každodenní zábavou je sledování Ulice na Nově.
  18. Vaše kritéria výběru partnera se podstatně změnila. Už nemusí být hezký, chytrý, vysokoškolsky vzdělaný s dobrou prací a mít vás rád takovou, jaká jste. Teď už vám stačí jen to, když bude. 😆
  19. Často se ptáte sami sebe, kde ten svůj protějšek najdete. Následně si do mobilu nainstalujete Badoo a Tinder, takže máte postaráno o nevšední zážitek. 
  20. Nakonec všechny appky odinstalujete, vyžerete půlku ledničky, vypijete flašku vína, pustíte si všechny tři filmy o Bridget Jonesové a budete si říkat: "Jak jsem se, sakra, ocitla zase tady?!"
Takže... protože to za mě nikdo neudělá: "Happy B-day to me... Happy B-day to me..." 😂 Užijte si den. Já se o to pokusím taky a večer jedeme Bridget! 💗

Vaše Andy

Andy's diary

1 komentář:

  1. Skvělý článek, hezky jsem se zasmála :D Ještě opožděně všechno nejlepší ♥ Mě to čeká zítra, ale místo kulaté 30 zatím 20 :D No, zajímalo by mě, jak dlouho mi lidi ale ještě budou typovat náct. Teď mi většinou říkají 16 xDD Když na ty body tak ale koukám, tak už v sobě mám kus třicítky xD například, když jsem řekla mamce, že za maturitu chci tlakáč :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥