Filmová recenze - Ant-Man a Wasp

Název: Ant-Man a Wasp

Originální název: Ant-Man and the Wasp

Režie: Peyton Reed

Žánr: Akční / dobrodružný / sci-fi film

Rok vydání: 2018

Délka: 118 minut


O ČEM FILM JE: Marveláci uvedli do kin další film - Ant-Man a Wasp. Scott Lang má po střetu mezi Avengers domácí vězení, které mu má co nevidět skončit. Jenže Hank Pym a jeho dcera Hope potřebují, aby jim Scott pomohl se záchranou Hankovy manželky z "kvantového světa". Pracují na její záchraně v laboratoři, kterou však ve zmenšené podobě ukradne Ghost, která potřebuje využít kvantový tunel ke své záchraně. Jak tohle všechno dopadne?

MŮJ NÁZOR: Já prostě Marvelovky miluju. Sjíždím je pořád dokola a oni neustále produkují nové a nové filmy. :) Zaplať pán bůh! Ant-Man a Wasp jsou filmem vtipným a akčním. Nechybí tomu drive, nechybí tomu dokonce dvě "záporné postavy" (Ghost a Sonny Burch), nechybí tomu hromada zmenšování a zvětšování, a to nejen lidí, ale i budov, aut... Děj se odehrává po událostech filmu Captain America: Civil War a částečně před a při ději filmu Avengers: Infinity War. Rozhodně se vyplatí počkat si na potitulkovou scénu - jedna je hned po kratších titulcích, druhá až na závěr. Film mě rozhodně neurazil, líbily se mi triky, herecké obsazení bylo taky fajn. Film provází navíc parádní hudba. Možná by šel trošku víc rozvinout příběh, ale za mě to byl film, který rozhodně stojí za zhlédnutí.

HODNOCENÍ: 90 %

TRAILER:

Andy's diary

2 komentáře:

  1. Akorát se na něj chystá, také miluji Marvelkovky, tak snad mě také nezklame :)

    OdpovědětVymazat
  2. Marvelovky mám také moc ráda :) Byla jsem na nejnovějších Avengers i na Deadpoolovi 2 a oboje dvoje se mi moc líbili :) Tahle mi nějak unikla :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥