Těhotenský deník - 1. díl - Čekáme miminko! aneb Jak to všechno začalo a jak jsem zjistila, že jsem těhotná?

Zdravím vás! :)

Je to tu vážení! JSEM V TOM! Teda spíš - jsme v tom... společně! Já a Libor se v magickém roce 2020 staneme mámou a tátou! Ufff...

Jak to všechno začalo? 

Na začátku byl tak trošku Liborův vtípek... Kdykoliv totiž pereme oblečení, pračka po dokončení programu signalizuje pípáním, že je třeba prádlo vyndat a pověsit. Libor začal na pračku mluvit: "Neboj, miminko, maminka už jde." Tím mě pokaždé vyhání, abych šla prádlo pověsit. Jednou na začátku října 2019 už jsem to nevydržela a řekla mu: "Ale já bych chtěla jiné miminko." A on mi na to odpověděl: "No, počkej! To musíme probrat." A tak jsme to probrali a řekli si, že vlastně nic nebrání tomu, abychom se začali snažit o miminko.

Ovšem to, že se to podaří hned na první dobrou, netušil ani jeden z nás... :D Všude slýchám, jak se někdo snaží třeba půl roku, rok, dokonce i dva... Ovšem to bychom nebyli my dva, abychom neměli všechno a hned! Jenže... nejdřív to tak vůbec nevypadalo.

Měla přijít plánovaná menstruace. Ta se dostavila o den dřív, než jsem čekala. To jsem si tedy alespoň myslela. Ale druhý den se nedělo vůbec nic. Řekla jsem si, že je to divné, protože tohle se mi nikdy nestalo. Doma jsem měla jeden těhotenský test, a tak jsem se ve čtvrtek 24. 10. rozhodla, že si ho zkusím udělat. Dvě čárky se objevily okamžitě. Co vám budu povídat... Přišlo jásání? V nitru určitě, ale já jsem stála v koupelně, čuměla na sebe do zrcadla a nahlas si říkala: "Ty vole, Andreo, ty budeš máma!"


--- POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ ---






Andy's diary

4 komentáře:

  1. Jak pokračování příště?!?! Ihned sedni k počítači a piš dál, jsem napnutá jak kšandy

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju, to je ale krásná zpráva! Přeju hladký průběh následujících měsíců. A těším se na další příspěvky.

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥