Nedávno jsem dostala nabídku vyzkoušet proteinové krekry Raw Bakers. Protože jsem ze svého jídelníčku pečivo téměř vypustila, neváhala jsem a rozhodla se toto "nepečivo", zdravější variantu pečiva, ochutnat.
O co se jedná?Raw Bakers je malá rodinná firma, která oficiálně funguje něco málo přes rok (od prosince 2016) a zabývá se výrobou "nepečiva", tzv. prvního raw chleba. Tyto krekry jsou vhodné pro vegany, neobsahují lepek, laktózu, barviva, GMO, glutamáty ani přidané cukry. Navíc jsou vyráběny v provozovně, kde se nezpracovávají žádné potraviny, na které byste mohli být alergičtí.
Krekry SNAX se vyrábějí ve třech příchutích - ORIGINAL, TOMATO a APPLE. Všechny příchuti jsem ochutnala a musím říct, že nejvíc mě oslovily asi rajčatové krekry. Spojení rajčat, koření a semínek je naprosto dokonalé. Hodí se např. jako příloha k míchaným vajíčkům. ☺
SNAX krekry od Raw Bakers jsou zdravou bezlepkovou variantou pečiva. Jejich chuť mě velice příjemně překvapila.
Krásný den. ♥
Velmi mě zaujalo, že se to vyrábí v provozovně, kde nezpracovávají jiné potraviny, na které by člověk mohl být alergický :) Myslím si, že bych si vybrala stejného favorita jako ty :)
OdpovědětVymazatWantBeFitM
Žádné takové "spešl" krekry jsem nikdy nezkoušela, ale lákají mě :)
OdpovědětVymazatNela z blogu Růžová rtěnka
No já miluju krekry všeho druhu, takže tyhle určitě taky vyzkouším:D.
OdpovědětVymazatWindy pink style
Nevypadá to špatně, ale nevím, jestli bych si to sama od sebe šla koupit :D :)
OdpovědětVymazat