Proteinové krekry od Raw Bakers

Ahoj! ☺

Nedávno jsem dostala nabídku vyzkoušet proteinové krekry Raw Bakers. Protože jsem ze svého jídelníčku pečivo téměř vypustila, neváhala jsem a rozhodla se toto "nepečivo", zdravější variantu pečiva, ochutnat. 

O co se jedná?

Raw Bakers je malá rodinná firma, která oficiálně funguje něco málo přes rok (od prosince 2016) a zabývá se výrobou "nepečiva", tzv. prvního raw chleba. Tyto krekry jsou vhodné pro vegany, neobsahují lepek, laktózu, barviva, GMO, glutamáty ani přidané cukry. Navíc jsou vyráběny v provozovně, kde se nezpracovávají žádné potraviny, na které byste mohli být alergičtí.

Krekry SNAX se vyrábějí ve třech příchutích - ORIGINAL, TOMATO a APPLE. Všechny příchuti jsem ochutnala a musím říct, že nejvíc mě oslovily asi rajčatové krekry. Spojení rajčat, koření a semínek je naprosto dokonalé. Hodí se např. jako příloha k míchaným vajíčkům. ☺

SNAX krekry od Raw Bakers jsou zdravou bezlepkovou variantou pečiva. Jejich chuť mě velice příjemně překvapila.

Krásný den. ♥

Andy

Andy's diary

4 komentáře:

  1. Velmi mě zaujalo, že se to vyrábí v provozovně, kde nezpracovávají jiné potraviny, na které by člověk mohl být alergický :) Myslím si, že bych si vybrala stejného favorita jako ty :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Žádné takové "spešl" krekry jsem nikdy nezkoušela, ale lákají mě :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. No já miluju krekry všeho druhu, takže tyhle určitě taky vyzkouším:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Nevypadá to špatně, ale nevím, jestli bych si to sama od sebe šla koupit :D :)

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥