Bezlepkový těstovinový salát s tuňákem a zeleninou

Na 4 porce potřebujeme:

  • balíček kukuřičných těstovin (kupuji Gluten Free Fusilli v Lidlu)
  • alespoň 250 g tuňáka ve vlastní šťávě (může být i víc)
  • 1 větší papriku
  • 250 g cherry rajčat
  • 1 salátová okurka
  • 3 - 4 lžíce bílého jogurtu nebo bezlepkové majonézy
  • sůl
  • pepř

Těstoviny uvaříme ve vodě dle návodu na obalu. Scedíme je a necháme je vychladnout. Můžeme je také propláchnout studenou vodou a nechat je okapat. Mezitím si nakrájíme zeleninu na kostičky. Těstoviny a zeleninu dáme do mísy. Otevřeme plechovky tuňáka, slijeme přebytečnou šťávu a tuňáka vyklopíme k těstovinám a zelenině. Přidáme 3 - 4 lžíce jogurtu nebo majonézy a promícháme. Dosolíme a dopepříme dle chuti.

Dobrou chuť. :)


Andy's diary

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥