Filmová recenze - Všechno nebo nic

Název: Všechno nebo nic

Originální název: Všechno nebo nic


Žánr: Romantická komedie

Rok vydání: 2017

Délka: 107 minut


O ČEM FILM JE: Film vypráví o dvou dlouholetých kamarádkách, Lindě a Vandě, kterým je třicet a pracují v pronajatém knihkupectví. Linda má dceru, kterou vychovává sama po tom, co ji opustil její muž. Vzbuzuje pocit zodpovědnosti, která naopak chybí Vandě. Vanda žije nespoutaným životem a chlapy střídá jako na běžícím páse. Ve skrytu duše však doufá, že najde toho pravého. V knihkupectví s nimi pracuje kamarád Edo, homosexuál, který také touží po tom, aby ho někdo miloval. Životy těchto tří lidí zkříží několik mužů. Nebudu vám tu prozrazovat, jak film dopadne a který z mužů je ten pravý. Podívejte se na film sami.

MŮJ NÁZOR: Navzdory tomu, že téma filmu už je trošku ohrané, a může tudíž působit jako takové klišé, jsem se v kině bavila od začátku do konce. Na této romantické komedii jsem byla s kamarádem a můžu říct, že se bavil i on. (Ne, není gay. ☺) Ve filmu je spousta vtipných momentů a hlášek. Velmi příjemně mě překvapilo herecké obsazení. Táňa Pauhofová a Klára Issová jsou před kamerou ostřílené a na tyto role se velice hodily. Velkým (a troufám si říct velmi milým) překvapením bylo obsazení dvou mužských rolí polskými herci. Sice mi vadil jejich český dabing, protože jim to všude - jak se říká česky - neštymovalo, ale jinak teda palec nahoru za výběr těchto dvou fešáků. U těchto dvou platí přesně to, co si myslím už delší dobu, pár šedin dělá z mužů totální fešáky. Asi jsem se zamilovala. ♥ Jen bohužel nevím, kterého z nich bych si vybrala. :D Plus u tohoto filmu je také úvodní píseň, kterou nazpívala Ewa Farna. Film je především pro dámy, co vám budu povídat, ale v kině byla i spousta mužů, ba dokonce se asi bavili, protože se sálem rozléhal i mužský smích. Film jednoznačně doporučuji. V určitých momentech se mi chtělo dokonce i brečet. Asi jsem nějaká přecitlivělá... ☺

HODNOCENÍ: 90 %

TRAILER:


Andy's diary

6 komentářů:

  1. Na tento film jsem chtěla jít s kamarádkami do kina, ale nějak jsme se nedokopaly.Vidím, že to je velká škoda. :D Tak snad příště.

    OdpovědětVymazat
  2. Film byl super! Nemám ráda slaďáky ani "romantické komedie" zvláště jsem měla averzi na české filmy. Tento film mile překvapil a velice se mi líbil. Nezdálo se mi to tak ohraně nudné jako u amerických "bijáků" ;) - btw. super recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! :) Já romantické komedie naopak miluju. :)

      Vymazat
  3. Z toho filmu miluji tu písničku od Ewy Farné. Ale jinak film bych chtěla moc vidět, mám ráda filmy s takovým tématem, je to takové jednoduché a nemusí u toho člověk přemýšlet. U nás v kině to ještě dávají, takže se budu snažit se tam dostat :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tenhle film jsem viděla a jsem ráda, že jsem objevila blogerku se stejným filmovým vkusem. Dávám sledování a těším se na další recenze! :)

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    OdpovědětVymazat

Ahoj. :) Děkuji za každý milý komentář. ♥